Nůž na maso XinZuo B46W 10"


2299 Kč

Diskontní produkt Nůž na maso XinZuo B46W 10" od výrobce XinZuo u nás najdete v akci za 2299 Kč.

  • Výrobce/Značka:
    XinZuo
  • EAN: 3173324122608
Nůž na maso XinZuo Jiang 10" (B46W) Nůž na maso XinZuo Jiang B46W  10" pochází z tradičního čínského města nožů  Yangjiang, ve kterém se vyrábí ty nejlepší nože celá staletí. Místní mistři si své umění výroby a opracování nožů předávají z generace na generaci. XinZuo při výrobě tohoto nože využívá to nejlepší z moderní a tradiční výroby nožů.   Každý nůž od výrobce XinZuo je jedinečný , díky závěrečnému preciznímu ručnímu opracování. Přednosti kuchyňských nožů z řady Jiang B46W Řada nožů B46W Jiang patří mezi vrcholné dílo našich mistrů nožířů. Na čepel nožů byla použita japonská ocel AUS10 , která je právem označována jednou z nejlepších ocelí pro kuchyňské nože určené pro profesionální kuchaře i nadšence, kteří se s běžnými noži nespokojí. Jedinečnost nožů podtrhuje rukojeť z ořechového dřeva , která má moderní vzhled s důrazem na ergonomii. Nůž na krájení masa od XinZuo si poradí s každým masem Maso je nedílnou součástí naší stravy, a proto je vhodné mít v kuchyni kvalitní   specializovaný nůž na krájení masa , se kterým maso nakrájíte na požadované kusy aniž by docházelo k jeho poškození v důsledku nekvalitního nože, který ho pouze potrhá, čímž dojde k narušení jeho struktury a následnému vytečení šťávy při dalším zpracování. Kvalitní nůž na maso od XinZuo se speciálně tvarovanou čepelí vám pomůže nakrájet maso na požadované plátky ladnými řezy.   Nůž na krájení masa by neměl chybět v žádné domácnosti.   Vyroben z japonské oceli s mistrnou ruční prací Tento nůž na maso  je vyroben  z prvotřídní damaškové oceli AUS10, která je vyráběna věhlasnou firmou Aichi Steel v Japonsku. Tato inovativní japonská ocel se vyznačuje vysokou ostrostí a odolností. Ocel má vysoký obsah uhlíku (1,10 %) a vysoký obsah chrómu (14,50 %), díky kterým má vyšší odolnost proti korozi.   Tvrdost oceli činní 60+/-2 Rockwella. Jádro čepele nože z japonské oceli má 67 vrstev a prošlo vakuovým kryogenním zpracováním. Ochranu proti korozi zajišťuje vnější SUS430 nerezová ocel , do které je jádro nože vloženo. Zajímavost : XinZuo jako přední inovátor v oblasti výroby kuchyňských nožů kombinuje tradiční a nejmodernější techniky výroby. Díky jeho nejmodernější metodě vakuového tepelného zpracování mají kuchyňské nože XinZuo ve srovnání s noži vyrobenými pouze běžným tepleným zpracováním vyšší tvrdost a ostrost, též delší živostnost. Ve spojení s tradičním závěrečným ručním ostřením nožů mistry nožíři, s jejichž umem předávaným z generace na generaci se žádný stroj nemůže srovnávat, mají kuchyňské nože XinZuo i prémiovou ostrost, kterou strojově ostřené nože nedosahují. Rukojeť z ořechového dřeva Rukojeť nože je vyrobena ze severoamerického černého ořechu. V rukojeti vyniká řemeslně ručně leštěná syntetická volská kost.  Barva a vzhled materiálu rukojeti nože se může oproti produktovým obrázkům mírně lišit z důvodu výroby rukojeti z jiného kusu dřeva nebo rozdílným stářím dřeva. Rukojeť dokonale padne do ruky a pohodlně se drží i při déle trvajícím krájení v profesionální kuchyni. Dárkové ekologické balení nože Nůž na maso XinZuo Jiang B46W 10" je zabalen v elegantní ekologické krabičce , se kterou je ideálním praktickým dárkem do domácnosti. Krabička této řady nožů je založena na ekologických materiálech a šetrnosti k životnímu prostředí. S jednotným elegantním vzhledem.  Kvalitní nůž od výrobce XinZuo v takovéto krabičce udělá radost každému obdarovanému.     Rozměry a parametry nože na maso Nůž XinZuo Jiang B46W 10" Značka: XinZuo Řada: Jiang B46W Typ nože: Nůž na maso Délka čepele: 254 mm Výška čepele: 36 mm Délka rukojeti: 148 mm Celková délka: 402 mm Hmotnost: 203 g Materiál: Jádro: Japonská damašková ocel AUS10 67 vrstev Vnější ochrana: nerezová ocel SUS430 Tvrdost: 60+/-2 Rockwella Rukojeť: Ořechové dřevo Místo výroby: Yangjiang Čína.
Druh oceli Damašková
Velikost čepele 10"
Řada nožů Jiang B46W